Wiadomości

February 14, 2024

CDL Major Two mecze kwalifikacyjne i aktualizacje Rostermania

Katarzyna "Kasia" Nowak
WriterKatarzyna "Kasia" NowakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Po krótkiej przerwie po Major One, kolejny etap internetowych kwalifikacji Call of Duty League zaplanowano na Major Two.

CDL Major Two mecze kwalifikacyjne i aktualizacje Rostermania

Rostermania

CDL Rostermania wystartowało na początku 2024 r., kiedy kilka drużyn dokonało zmian w składach po rozczarowującym początku sezonu. Boston nie wygrał ani jednej mapy przed własną publicznością, więc Breach odpowiedział, rzucając Capsidal na rzecz Asima. Złodzieje z Los Angeles również dokonali zmian, zamieniając Cammy i JoeDecieves na Nastie i Krempa.

Vegas ogłosiło, że Standy nie jest już częścią Legionu, a Seattle przeszło od iLeY, który miał imponujące pierwsze mecze.

Zmiany w lidze

W przerwie w samej lidze doszło do kilku zmian. W przypadku meczów kwalifikacyjnych Major Two dostępne są nowe wzgórza i miejsca odradzania Hardpoint, a Rio zastąpiło Skidrow Search and Destroy i Terminal Hardpoint.

Dwa główne mecze kwalifikacyjne

Oto pierwsza lista meczów kwalifikacyjnych Major Two na sezon CDL 2024:

  • Piątek, 16 lutego
    • Toronto Ultra kontra Miami Heretics: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • New York Subliners kontra Carolina Royal Ravens: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
  • Sobota, 17 lutego
    • Carolina Royal Ravens kontra Boston Breach: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • Miami Heretics kontra Atlanta FaZe: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
    • Seattle Surge kontra New York Subliners: 15:00 PST, 18:00 EST, 23:00 GMT
  • Niedziela, 18 lutego
About the author
Katarzyna "Kasia" Nowak
Katarzyna "Kasia" Nowak
About

Kasia Nowak, pochodząca z historycznego Krakowa, jest ekspertem w dziedzinie lokalizacji kasyn online w Polsce. Dzięki połączeniu tradycyjnych wartości z nowoczesną wiedzą o grach, rewolucjonizuje polskie doświadczenia z kasyn online.

Send email
More posts by Katarzyna "Kasia" Nowak

Aktualności

Mega Incineroar: zmiana zasad gry czy porażka w rywalizacji?
2024-04-13

Mega Incineroar: zmiana zasad gry czy porażka w rywalizacji?

Wiadomości